Para meçit me Halloway, Khabib “qeron hesapet” në hollin e hotelit

Para meçit me Halloway, Khabib “qeron hesapet” në hollin e hotelit

Në hollin e një hotelit ku po qëndronin Khabib Nurmagomedov dhe Artem Lobov, kanë qenë afër të përleshen fizikisht. Ata ishin të shoqëruar më shumë luftarë tjerë nga UFC, gjithashtu edhe ekipi i marrëdhëniev me publikun nga poashtu UFC.

Për më shumë, ju lutem klikoni KËTU

Para meçit me Halloway, Khabib “qeron hesapet” në hollin e hotelit