“E kisha të vështirë ta përballoja ushqimin dh" />

“Para se të luaja në Game of Thrones s’kisha para as për ushqim”

“Para se të luaja në Game of Thrones s’kisha para as për ushqim”

“E kisha të vështirë ta përballoja ushqimin dhe gati nuk kisha strehë përpara se të luaja në Game of Thrones”.

Kështu ka thënë Richard Madden aktori që ka luajtur në Game of Thrones, transmeton Klan Kosova.

Aktori skocez, 32 vjeç, u shfaq mbrëmë në Tonight Show të Jimmy Fallon ku foli për atë se si Game of Throne e ktheu “në jetë”.

Madden luajti rolin e Robb Stark në tri sezonat e parë të Game of Thrones, para se ai të therej në fund të sezonit të tretë.Breadline: Richard previously spoke about his money struggles before hitting the silver screen, admitting he survived on £3.70 a day during his journey to become an actor