Kërkohet paraburgim për të miturin që kreu dhunim seksual

Kërkohet paraburgim për të miturin që kreu dhunim seksual

Prokuroria Themelore në Gjilan ka kërkuar masë të paraburgimit për një person që ka kryer dhunim seksual dhe ka incizuar aktin.

Në njoftim thuhet se i dyshuari dhe e dëmtuara janë persona të mitur.

Ngjarja tronditëse kishte ndodhur në janar të këtij viti, njofton Insajderi.

Ndaj të dyshuarit është caktuar masa e paraburgimit mbi veprat panele, ‘Dhunim” dhe “Fotografimimi dhe incizimet e tjera të paautorizuara”. /Insajderi.com