“Paradise Papers” zbulon sekretet e pasurisë së fshehur nga liderë botëror

Është pubikuar sot dosja Paradise Papers (Letrat e Parajsës), e cila ekspozon skemat e evazionit fiskal të elitës botërore. Kjo dosje vjen si rrjedhojë e rreth 13.4 milionë dokumente sekrete që tregojnë dëshmi të evazionit fiskal midis politikanëve të rangut të lartë, përfshirë njerëz të afërt me Donald Trump dhe Mbretëreshën e Britanisë së Madhe. Hulumtimet … Continue reading “Paradise Papers” zbulon sekretet e pasurisë së fshehur nga liderë botëror