Paralajmëron Thaçi: Javën tjetër do i marr hapat për Qeverinë e re

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka deklaruar se javën tjetër do të ndërmarrë hapat për formimin e Qeverisë së re. Ai në një status në Twitter, ka thënë tarifat dhe reciprociteti duhet të bien për të forcuar përkrahjen e SHBA-së dhe BE-së për Kosovën. “Javën tjetër unë do të ndërmarr hapat e fundit kushtetues për … Continue reading Paralajmëron Thaçi: Javën tjetër do i marr hapat për Qeverinë e re