Parashikojnë shkencëtarët: Distanca sociale duhet të mbahet deri në vitin 2022

Parashikojnë shkencëtarët: Distanca sociale duhet të mbahet deri në vitin 2022

Studiuesit parashikuan sot se SHBA-të duhet të mbajnë distancën sociale dhe masat e tjera për të qëndruar në shtëpi dhe mbylljen e shkollave deri në vitin 2022. Kjo sipas shkencëtarëve, do të mund të largohet vetëm nëse një vaksinë zbulohet shpejt, shkruan CCN, përcjellë Insajderi.

Sipas gjetjeve të tyre që i botuan në revistën Science, ata kundërshtojnë kërkimin e Shtëpisë së Bardhë që sugjeron se pandemia mund të ndalet këtë verë.

“Deri në vitin 2022 mund të kërkohet të mbahet distanca, përveç nëse kapaciteti i kujdesit është rritur në mënyrë të konsiderueshme ose një trajtim apo vaksinë mund të gjendet së shpejti”, shkruaj ata në raportin e tyre të publikuar në Science./ Insajderi.com