Parisi feston 130 vjetorin e Kullës Eiffel

Parisi feston 130 vjetorin e Kullës Eiffel

Me një shfaqje spektakolare të dritës, kryeqendra e Francës sot është duke festuar 130 vjetorin e Kullës së famshme Eiffel, njofton ABC News.

Ndryshe kjo kullë ka qenë dhe vazhdon të mbetet si një ndër pikat më të vizituara turistike në gjithë Europë.