Pas lirimit nga karantina, Robert Berisha ka një njoftim për fansat

Pas lirimit nga karantina, Robert Berisha ka një njoftim për fansat

Robert Berisha sot përfundoi testet e fundit për COVID-19 në të cilat rezultatit ishte negativ.

Pas një periudhe prej 14 ditësh ku këngëtari qëndroi i izoluar në Qendrën e Studentëve, ai është liruar dhe është kthyer në shtëpinë e tij.

Në një postim të bërë së fundmi Berisha thotë se që tani do qëndroj më pasiv në rrjete sociale pasi do kaloj kohë me vajzën e saj.