Pas rritjes së taksës, në Kaçanik i djegin produktet e Serbisë

Pas rritjes së taksës, në Kaçanik i djegin produktet e Serbisë

Vendimi për rritjen në 100% ndaj produkteve serbe, po e përkrahin edhe qytetarët.

Madje në qytetin e kaçanikut, disa prej tyre kanë shkuar edhe më larg duke djegur produktet serbe, transmeton Insajderi.

Një video është postuar në një faqe lokale të kësaj komune, ku tregohen edhe arsyet.

“Pas apelit për t’i bojkotuar produktet e Serbisë, disa kaçanikas kanë vendosur t’i djegin të gjitha produktet e Serbisë. Aksioni ka fillu që tani dhe po vazhdon vazhdimisht”, thuhet mes tjerash në postimin e faqes që e ngarkoi videon.

Videon mund ta shihni më poshtë.

LAJMI I FUNDIT KAÇANIK????Pas apelit pêr ti bojkotuar produktet e serbis Disa Kaçanikas kanë vendosur ti djegin të gjitha produktet e serbis aksioni ka fillu që tani dhe po vazhdonë vazhdimisht ju lumt ???shpërndajeni sa më shumë?

Posted by Kaçaniku ME Rrethinë on Wednesday, 21 November 2018