Pas theu barrierat politike, Kosova synon medalje

Pas theu barrierat politike, Kosova synon medalje

Përfaqësuesja e Kosovës në karate është duke marrë pjesë në Kampionatin Evropian të karatesë që po zhvillohet në Guadalajara të Spanjës. Fitorja e parë e Kosovës në këtë Evropian është fakti që flamuri i saj dhe të gjitha simbolet shtetërore janë të barabarta me ato të vendeve tjera pjesëmarrëse, diçka që më herët nuk kishte ndodhur në Spanjë, shtet ky që nuk e ka njohur shtetësinë e Kosovës.më shumë në Insporti