Pasimi milimetrik dhe goditja perfekte nënkuptojnë golin e muajit Mars (VIDEO)

Pasimi milimetrik dhe goditja perfekte nënkuptojnë golin e muajit Mars (VIDEO)

Jamie Vardy ka fituar golin e muajit Mars të shënuar për Leicester Cityn kundër West Brom.

Ky gol është asistuar nga Mahrez nga mesi i fushës për të përfunduar në këmbën e Vardy brenda 16 metershit, të cili pasim ai e shëndrroi në golin e muajit Mars.

Goli i muajit Mars në Premier League nga Jamie Vardy:

Pasimi milimetrik dhe goditja perfekte nënkuptojnë golin e muajit Mars