Pastori skeptik për maskat e fytyrës, shtrohet në intenzivë për Coronavirus

Pastori skeptik për maskat e fytyrës, shtrohet në intenzivë për Coronavirus

Një pastor në Idaho i cili e quajti veten një “jo-maskues” gjatë një shërbimi dhe në mënyrë të përsëritur vuri në dyshim vërtetësinë e raportimit të rastit të Coronavirusit është në intenzivë pas kontraktimit të Covid-19, shkruan CNN, transmeton Insajderi.

Paul Van Noy, pastor i vjetër në kishën Candlelight në Coeur d’Alene, ka kaluar dy javë në spital me një diagnozë Covid-19, konfirmoi për CNN koordinatori i ministrisë Eric Reade. Pesë punonjës të tjerë të kishës ishin të infektuar me Coronavirus, gjithashtu, por ata të gjithë janë shëruar, tha ai.

Në një koment të ndarë përmes Candlelight Church, Van Noy tha se së shpejti do të zhvendoset nga kujdesi intenziv në një dhomë tjetër në spital dhe më pas do të rimëkëmbet në shtëpi. /Insajderi.com