PDK dënon sulmin ndaj bashkëshortes së Stavilecit

Nënkryetari i PDK-së, Enver Hoxhaj, e ka dënuar sulmin ndaj bashkëshortes së zëdhënësit të PDK-së, Blerand Stavilecit, duke thënë se, përveç tjerash, ishte sulm ndaj një nëne. “Sulmi ndaj bashkëshortes së zëdhënësit të Partisë Demokratike të Kosovës, Blerand Stavileci, është i papranueshëm dhe qyqar”, ka shkruar Hoxhaj në Facebook. “Është sulmi ndaj një nëne, ndaj … Continue reading PDK dënon sulmin ndaj bashkëshortes së Stavilecit