PAN kërkon pauzë dyorëshe

PAN kërkon pauzë dyorëshe

Deputeti nga koalicioni PAN, Enver Hoxhaj ka kërkuar pauzë dy orëshe për propozim të kryeparlamentarit.

“Në orën  14:00 do të kthehemi në sallë dhe do të japim emrin e kandidatit për kryeparlamentar, pasi është edhe kohë dreke ne kërkojmë që të kthehemi pas një ore”, ka thënë Hoxhaj.

Mirëpo ky propozim i tij është hedhur në votim. /Insajderi.com