PDK në konferencë për media

PDK në konferencë për media

Partia Demokratike e Kosovës do të mbajë konferencë për media.

Në njoftimin për media nuk çekët tema e cila do të trajtohet.

Kjo konferencë fillon nga ora 13:00 dhe mbahet në selinë e këtij subjekti politik. /Insajderi.com