PDK promovon këngën e fushatës ‘Fillimi i Ri’

PDK promovon këngën e fushatës ‘Fillimi i Ri’

Partia Demokratike e Kosovës ka mbajtur sot një takim me të rinjtë e Prishtinë, në të cilin po merr pjesë edhe kreu i PDK-së, Kadri Veseli

Kryetari i PDK-së Veseli e nisi me një batutë, duke thënë se sonte është natë e madhe dhe një natë që shënon fitoren e Fillimit të Ri.

Kreu i PDK-së tha se Kosova ka nevojë për njerëzit e saj dhe ata duhet të mbështeten.

Veseli deklaroi tha se rreth 60 mijë biznese në Kosovë do të mbështeten për hapjen e dhjetëra mijëra vendeve të punës.

Ai premtoi dyfishim të buxhetit për bujqësi dhe arsimim të të rinjve bazuar në nevojat e tregut, duke hapur shkolla profesionale.

Kryetari i PDK-së përmendi po ashtu se me Fillimin e Ri do të hiqen taksat doganore për produktet që vijnë për nevoja të prodhimit në vend.

Veseli tha se gratë do të mbështetën për të marrë përgjegjësi të barabarta me burrat.

Veseli premtoi mbështetje edhe për pensionistet dhe kategori të tjera të shoqërisë.

Takim me qytetarët e Prishtinës

Takim me qytetarët e Prishtinës

Posted by Kadri Veseli on Friday, 26 May 2017