Pensionisti shet shtëpinë me zbritje marramendëse, por ka vetëm një kusht të çuditshëm

Pensionisti shet shtëpinë me zbritje marramendëse, por ka vetëm një kusht të çuditshëm

Një 64-vjeçar është duke shitur shtëpinë e tij me tre dhoma gjumi, të vendosur në një zonë të shtrenjtë, me një çmim modest.

I moshuari ka bërë gati 200,000 pound ulje për shtëpinë vetëm me kushtin që blerësit të pranojnë që ai të jetojë aty pa pagesë.

Peter Yielding e nxori shtëpinë e tij në shitje me një vlerë prej £350,000, shumë herë më pak seç shitesh shtëpinë e tjera në atë zonë.

Zoti Yielding ka treguar për mediat se deri më tani i ka ecur mirë dhe ka marrë oferta të mira.

Duke treguar arsyen se pse e ka nxjerrë shtëpinë aq lirë në shitje, i moshuari shpjegon:

Po tregohem i sinqertë, po e shes sepse më duhen paratë. Do jetoj si qiramarrës.”
Shtëpita e shitura së fundmi në rrugën ku ndodhet shtëpia e 64-vjeçarit kanë pasur çmime që varionin nga £607,500 deri në £550,000.