Për çfarë po akuzohet Joshua pas fitores ndaj Ruizit?

Për çfarë po akuzohet Joshua pas fitores ndaj Ruizit?

Paraqitjen që ekspertët e boksit e kanë vlerësuar si të mençur dhe taktike nga Antony Joshua, disa tifozë po e kritikojë duke thënë se britaniku e kaloi të gjithë rimeçin duke i ikur Andy Ruizit, më shumë në Insporti.com.