Për herë të parë pas 22 vitesh, ribashkohet kasti i filmit të famshëm

Për herë të parë pas 22 vitesh, ribashkohet kasti i filmit të famshëm

Pas më shumë se dy dekada, kasta e filmit të preferuar të 90-tave “Parent’s Trap” u ribashkuan në një takim virtual.

Katie Couric mblodhi pesë nga anëtarët kryesorë të kastit për një ulje virtuale për të folur për filmin e dashur.

18 Millennials Share Why 'The Parent Trap' Was So Meaningful to Them - Alma

Filmi i famshëm, i shqipëruar si “Gracka e prindërve” tregon aventurën e motrave binjake të cilat, kur rigjetën njëra-tjetrën bënë çdo gjë ishte e mundur që prindërit e divorcuar të ribashkoheshi.

Ribashkimi i kastit të aktorëve përfshin padyshim Lindsay Lohan (Hallie/Annie), Dennis Quaid (Nick), Elaine Hendrix (Meredith), Lisa Ann Walter (Chessy), dhe Simon Kunz (Martin) dhe padyshim regjisorin dhe skenaristin e filmit.

Regjisori dhe shkrimtari Nancy Meyers si dhe bashkë-shkrimtari dhe producenti Charles Shyer u bashkuan gjithashtu. Para se të fillonin, pritësja Katie Couric kërkoi dhurime për organizatat që punojnë për të lehtësuar efektet e COVID-19. /Insajderi.com

Burimi: Amo Mamma