Për ju që se keni parë ende – “Kërkohet një mash-kull” në “Schengen Visa”

Për ju që se keni parë ende – “Kërkohet një mash-kull” në “Schengen Visa”

“Schengen Visa” javën e kaluar solli episodin e ri “Kërkohet një mash-kull”. Përveç kësaj, linden dyshime të ndryshme nëse Axhi Basri dhe Liria janë bashkë.

Ky episod si episodet e tjera sjellë në ekran jetën e personazheve të këtij seriali shumë të dashur tashmë për ju.

Seriali “Schengen Visa” është prodhim i Gjirafa Studios dhe shfaqet vetëm online në platformën Gjirafa Video.com.

Për të gjithë ju që nuk e keni parë javën e kaluar jua sjellim sërish./ Insajderi.com