Për kë votoi New York-u, Biden apo Trump-in?

Për kë votoi New York-u, Biden apo Trump-in?

New York-u ka numër të madh të banorëve dhe pesha e votave që ndikojnë në nivel kombëtar është shumë e rëndësishme për secilin kandidat.

Qytetarët e New York-ut 58.2% kanë votuar për kandidatin demokrat, Joe Biden, ndërsa presidenti aktual Donald Trump ka marrë 40.5% të votave.

4 milionë e 122,280 votuan për BIden, e për Trump-in votuan 2 milionë e 867,699.

Edhe në vitin 2016 New York-u kishte votuar për demokratët. /Insajderi.com