Për të gjithë përdoruesit që sot po hasin në probleme me Facebook, Messenger dhe Instagram

Për të gjithë përdoruesit që sot po hasin në probleme me Facebook, Messenger dhe Instagram

Këtë mëngjes, rrjetet sociale si Facebook, Messenger dhe Instagram kanë pasur probleme në funsksionim për shumë përdorues, shkruan Daily Mail, transmeton Insajderi.

Më shumë se gjysma (52 për qind) e probleme të raportuara me Messenger kanë të bëjnë me dërgimin dhe marrjen e mesazheve ndërsa problemi më i madh i raportuar i faqes kryesore në Facebook është ndërprerja totale, duke zënë 41 për qind të problemeve të raportuara.

Deri tani nuk dihet se çfarë po e shkakton këtë problem dhe sa do të zgjasë.

‘Ne jemi të vetëdijshëm se disa njerëz kanë probleme me dërgimin e mesazheve në Messenger, dhe Instagram”, tha një zëdhënës i kompanisë Facebook për MailOnline.

“Po punojmë për t’i kthyer gjërat në normalitet sa më shpejt të jetë e mundur”.

Aplikacioni i mesazheve private të Facebook, Messenger, duket se po përballet me probleme të ngjashme, me shumicën e raporteve që vijnë nga Mbretëria e Bashkuar dhe Evropa. /Insajderi.com