Përdor telefonin të kyçur në rrymë, përfundon në spital

Përdor telefonin të kyçur në rrymë, përfundon në spital

Një person nga Shtimja ia ka parë sherrin përdorimit të telefonit të cilin e kishte të kyçur në rrymë

Rasti ka ndodhur mëngjesin e së shtunës në fshatin Petrovë të Shtimes ku viktima ka pësuar lëndime trupore pasi ishte duke e përdorur telefonin mobil që ishte i kyçur në rrymë dhe në një moment është shkaktuar avari.

Policia bën të ditur se viktima është duke u trajtuar ne emergjencë në Shtime dhe sipas mjekëve gjendja e tij është stabile.