Përfundon takimi Kurti -LDK: Konfirmohet se do të ketë koalicion

Ka përfunduar takimi në mes Albin Kurtit, Vjosa Osamanit dhe Isa Mustafës, pas të cilit u konfirmua për bashkëqeverisjen mes dy partive. Vjosa Osmani ka deklaruar se janë pajtuar që të zvogëlohet numri i ministrive. “Nëse sapo përfunduam bisendat. Sot dikutuam në nivel të parimeve se jo të detajeve ka disa gjëra që u pajtuam … Continue reading Përfundon takimi Kurti -LDK: Konfirmohet se do të ketë koalicion