Përmbushet amaneti i parë i Fadil Vokrrit

13.06.2018 20:05
Përmbushet amaneti i parë i Fadil Vokrrit

Sot është përzgjedhur vendi ku do të zhvillohet Kupa e Botës në vitin 2026.

Me shumicë votash, SHBA, Meksika dhe Kanada mposhtën Marokun që ishte kandidati tjetër për këtë organizim.

Lexoni më shumë