Përmes fotografive: dasmat e 2020-s nëpër botë

Përmes fotografive: dasmat e 2020-s nëpër botë

Coronavirus ka pasur ndikimin e tij mbi të gjithë ne dhe detyruar qindra mijëra dasma ose të shtyhen, të anulohen ose të mbahen me një numër minimal të të ftuarve.

Stresi dhe zhgënjimi që duhet t’u ketë shkaktuar nuseve dhe dhëndërve në të gjithë botën është i papërsëritshëm – dhe gjithashtu ka pasur një efekt masiv tek ata që punojnë në industrinë e dasmave.

Por, Bored Panda ka mbledhur disa fotografi, që kanë kapur disa nga momentet më të bukura të çifteve të sapo martuara nëpër botë, transmeton Insajderi.

Mund t’i shihni më poshtë:

Tom Tomeij, Norvegji

Tom Tomeij, Netherlands

Lori-Anne Crewe, Kanadë

Lori-Anne Crewe, Canada

Valter Antunes, Portugali

Valter Antunes, Portugal

Patrick Lombaert, Francë

Patrick Lombaert, France

Kevin Kheffache, Irlandë

Kevin Kheffache, Ireland

Mateusz Dobrowolski, Poloni

Mateusz Dobrowolski, Poland

Lyndsey Goddard, Mbretëri e Bashkuar

Lyndsey Goddard, UK

Jill Streefland, Holandë

Jill Streefland, Netherlands

Kristof Claeys, Belgjikë

Kristof Claeys, Belgium

Valter Antunes, Portugali

Valter Antunes, Portugal