Përmirësohet gjendja shëndetësore e Mikullovcit, do ta vazhdojë kryesimin e seancës

Përmirësohet gjendja shëndetësore e Mikullovcit, do ta vazhdojë kryesimin e seancës

Deputeti Adem Mikullovci e ka konfirmuar se do të marrë pjesë në vazhdimin e seancës që pritet të filloj nga ora 15:00 pasi që fillimisht u raportua se ka probleme shëndetësore.

Vetëvendosje e ka konfirmuar se deputeti është mirë dhe është në gjendje të kryesojë vazhdimin e seancës.

Mikullovci, deputet i Lëvizjes Vetëvendosje, është ndjerë keq pas seancës konstituive të Kuvendit, të cilin e kryesoi e të cilin e mbylli pas rrëzimit me vota të propozimit të PAN-it për shtyrje të seancës.

Ai është parë duke u mbajtur për krahësh nga dy veta, personel i Kuvendit.