fbpx

Pers, produkt 100% vendor.

Pers, produkt 100% vendor.

Produkt 100% vendor, 25 vite në tregun Kosovar.

PERS të ofron pastërti dhe cilësi me aromë të freskët dhe formulë të çertifikuar dhe garantuar nga partnerët tanë.

#PERS posaçerisht për ty!

Produkt 100% vendor, 25 vite në tregun Kosovar.PERS të ofron pastërti dhe cilësi me aromë të freskët dhe formulë të çertifikuar dhe garantuar nga partnerët tanë.#PERS posaçerisht për ty!

Posted by Pers Detergent on Tuesday, 5 February 2019