Pesë gjëra që nuk i dini për shqiptarin që u fejua me vajzën e Steven Steven Spielberg.

Pesë gjëra që nuk i dini për shqiptarin që u fejua me vajzën e Steven Steven Spielberg.

Disa ditë më parë, lajmi kryesor ishte fejesa e Destry Allyn Spielberg, vajzës së vogël të regjisorit të famshëm, Steven Spielberg me një shqiptar. Është fjala për aktorin Genc LeGrand, i cili ka propozuar martesë vajzës së regjisorit.

“Hollywood Life” përmend një liste me pesë pika me informata që duhet ditur për Gencin:

  1. Destry dhe Genci janë bashkë prej vitit 2017
  2. Genci ka prejardhje shqiptare por është rritur në Evropë
  3. Ka studiuar aktrimin
  4. Ka punuar në xhirimet e adaptimit të “West Side Story” të Steven Spielberg
  5. Genci është një djalë me talente dhe pasione. Flet katër gjuhë (anglisht, frëngjisht, shqip dhe gjermanisht). Luan futboll, noton dhe e ka pasion biçikletën. Ai poashtu pikturon, gatuan dhe vallëzon.