Pesë golat e Messit që janë identike si të Maradonas

30.11.2017 13:02
Pesë golat e Messit që janë identike si të Maradonas

Diego Maradona dhe Leo Messi kanë pesë gola të cilat pothuajse janë identike

Ylli i Barcelonës që prej fillimit të karrierës është krahasuar me Diego Maradona, për shkak të mënyrës së lojës.

Por, kjo nuk është e gjitha, pasi Messi përveç stilit të idolit të tij, ai ka shënuar edhe pesë gola pothuajse të njëjta sikurse Maradona.