Pesë ministritë e pavarura nga Qeveria Haradinaj

Pesë ministri do t’i ketë nën kontroll Aleanca Kosova e Re (AKR) në qeverinë Haradinaj. Kështu thuhet në marrëveshjen e arritur mes kolaicionit PAN dhe AKR-së. Ministria e Punëve të Jashtme, Ministria e Punëve të Brendshme, Ministria e Planifikimit Hapësinor, Ministria e Bujqësisë dhe Ministria e Zhvillimit Ekonomik do t’i takojnë AKR-së në qeverinë e … Continue reading Pesë ministritë e pavarura nga Qeveria Haradinaj