Pesë rekomandimet e Ahmetit kundër gjendjes së krijuar nga COVID-19

Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka dalur me pesë rekomandime pas gjendjes së krijuar nga coronavirusi.

Pesë rekomandimet e Ahmetit kundër gjendjes së krijuar nga COVID-19

Kryetari i Prishtinës ka dalur me pesë rekomandime për situatën e krijuar me COVID-19.

Kosova të mërkurën ka regjistruar rekord të Zi pasi u raportuan 214 raste pozitiv me coronavirus.

Në një postim në Facebook I pari Prishtinës, Shpend Ahmeti ka shprehur rekomandimet e tij për gjendjen aktuale me të cilën po përballet Kosova.

“Nuk jemi të vetëm në situaten e krijuar pas rihapjes por definitivisht jemi më të painformuarit. Prandaj sot propozojmë këto masa në situaten e krijuar. Komuna e Prishtinës do të veprojë në disa drejtime dhe në gjëra që i ka në kompetencë por në qoftë se disa prej këtyre gjanave nuk adresohen atëherë lufta jonë do të jetë e kotë”, ka shkruar ndër tjerash Ahmeti. /Insajderi.com/

Postimi i plotë: