Pesë rregullat mbretërore që Meghan Markle i ka shkelur

12.06.2018 22:32
Pesë rregullat mbretërore që Meghan Markle i ka shkelur

Dasma e Meghan Markle dhe Princit Harry ishte padyshim një nga ngjarjet më të ndritshme të këtij viti.

Njerëzit filluan të diskutojnë rreth çiftit shumë kohë para dasmës.

Ishte folur edhe për marrëdhëniet e tyre para se të shpallnin angazhimin e tyre zyrtar.

Megjithatë, nusja e Princit ka dalë të jetë rebele sepse nuk ka ndjekur në mënyrë strikte të gjitha traditat e familjes mbretërore.

Ana e Ndritur do t’ju tregojë se cilat zakone mbretërore gruaja e Harryt i ka shkelur.

Ajo e bëri të ditur marrëdhënien e tyre më herët se që duhej