Pesë shenja që tregojnë se ai nuk do që të jetë në një lidhje me ty

Pesë shenja që tregojnë se ai nuk do që të jetë në një lidhje me ty

A po pyesni veten nëse djali me të cilin po takoheni nuk dëshiron të jetë në një lidhje me ju?

Kishit shpresa dhe ëndrra të mëdha se ku mund të shkonte kjo marrëdhënie, por duke vënë re se djali juaj mund të mos jetë në të njëjtën faqe, veçanërisht kur flisni për të ardhmen?

Nëse ka shenja që ai nuk dëshiron një lidhje me ju, ju mund të prireni t’i injoroni ato.

Këtu janë 5 shenja që ai nuk dëshiron një lidhje me ju që nuk duhet t’i injoroni kurrë.

Ai zhduket.

Nëse djali juaj zhduket, nuk ju kthen mesazhet ose thirrjet tuaja, ose bën justifikime për të mos qenë me ju, atëherë ai nuk dëshiron të jetë me ju.

Ai dëshiron të qëndrojë vetëm në shtëpi.

Një djali që dëshiron të jetë në një lidhje i pëlqen shumë të tregojë partneren e tij. Ai në fakt është i etur për të dalë dhe për të ndarë me botën se ky është personi që ai ka zgjedhur dhe që e ka zgjedhur atë!

Nëse personi juaj dëshiro të qëndrojë në shtëpi, të shikojë filma, të hajë darkë dhe të flejë herët, atëherë është shumë e mundur që ai të mos dëshirojë të jetë në një lidhje.

 

Ndihesh e pasigurt.

Shumë njerëz injorojnë flamujt e kuq kur paraqiten.

Kur mendoni se personi juaj po tërhiqet, në vend të largoheni prej tij, ju prireni të mbështeteni edhe më shumë tek ai. Ju jeni më të mirë, kujdeseni për ta, dilni nga vetja për të qenë në dispozicion, bëni më shumë seks dhe bëni gjithçka që mundeni, raporton ‘AW’.

Ju besoni se nëse i doni mjaftueshëm, ata do të duan të jenë në një lidhje me ju.

Ai nuk ju bën prioritet.

Jini të sinqertë. A është ai juaj prioriteti juaj numër një? A e vendosni atë mbi miqtë tuaj, mbi familjen tuaj, mbi punën tuaj?

Sigurisht, ju bëni! Ai është personi që ju doni!

Por, a bën ai të njëjtën gjë? A jeni ju gjëja më e rëndësishme në jetën e tij dhe a ju tregon ai rregullisht?

Mendoni mirë për këtë sepse është shumë e rëndësishme.

Ai jua thotë se nuk do një lidhje me ty.

A ju ka thënë ai – ndoshta pa pushim – se nuk dëshiron të jetë në një lidhje?

Pavarësisht se ai e thote këtë, a vazhdon të vijë e të shkojë, të shoqërohet me ju, të bëjë seks me ju dhe t’ju lejojë të kujdeseni për të?/Insajderi.com