Pesë shtetet më paqësore gjatë vitit 2019

Pesë shtetet më paqësore gjatë vitit 2019

Indeksi Global i Paqes ka renditur vendet më paqësore për vitin 2019 – pas sulmeve terroriste, zgjedhjeve dhe nxitjes ekonomike.

Sipas renditjes së tyre Danimarka zë vendin e 5, më pas Austria, Portugalia, Zelanda e Re dhe Islanda.

  • Danimarka
  • Austria
  • Portugalia
  • Zelanda e Re
  • Islanda