Pesë të vdekur si pasojë e COVID-19

Pesë të vdekur si pasojë e COVID-19

Pesë persona kanë ndërruar jetë si pasojë e COVID-19 gjatë njëzetekatër orëve të fundit me çka numri i vdekjeve shkoi në 2.178.

Po ashtu, Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik, ka raportuar edhe për 187 infeksione të reja si dhe 456 të shëruar.

Numri i infeksioneve arriti në 105.375, ndërsa i të shëruarve 94.630.

Rastet aktive janë 8.567, njofton Insajderi.

Rastet pozitive janë nga komunat: Prishtinë 42 raste, Mitrovicë 15 raste, Gjakovë 13 raste, Drenas 10 raste, Gjilan 10 raste, Podujevë 10 raste, Ferizaj 9 raste, Istog 9 raste, Fushë-Kosovë 8 raste, Suharekë 8 raste, Lipjan 7 raste, Skenderaj 7 raste, Deçan 6 raste, Kaçanik 6 raste, Pejë 6 raste, Klinë 5 raste, Obiliq 3 raste, Prizren 3 raste, Viti 3 raste, Vushtrri 3 raste, Malishevë 2 raste dhe me nga një rast komunat Junik dhe Shtime. /Insajderi.com