Piers Morgan tallet me vendimin e Meghan dhe Harry për të bërë dokumentarë me Netflix

Piers Morgan tallet me vendimin e Meghan dhe Harry për të bërë dokumentarë me Netflix

Piers Morgan goditi edhe njëherë Meghan dhe Harry ndërsa ai u tall me çiftin për arritjen e një marrëveshje të madhe me Netflix.

Prezantuesi i sinqertë 55 vjeçar i Good Morning Britany, i cili ka qenë një kritik i vendosur i Meghan Markle që nga fillimi, nuk u përmbajt dhe kritikoi dokumentarët e tyre të ‘zgjuar’ të ardhshëm në një intervistë të fundit.

Vërejtjet e tij erdhën pak më shumë se një muaj pasi çifti mbretëror thuhet se kishin nënshkruar një marrëveshje të madhe me Netflix për të bërë dokumentarë, shfaqje për fëmijë dhe madje edhe një reality shoë.

Duke folur ekskluzivisht për Sunday Mirror, ylli i ITV bëri shaka se pritja e tij për shfaqjet e tyre ishte po aq emocionuese sa pritja te dentisti.

“Unë po pres me padurim të gjithë dokumentarët e tyre të zgjuar me llojin e entuziazmit që pres të kem një operacion të kanalit rrëndentist,” shpjegoi ai./Insajderi.com

Burimi: Mirror