Planeti i brishtë: Dokumentimi i krizës klimatike përmes fotografive

Planeti i brishtë: Dokumentimi i krizës klimatike përmes fotografive

Planeti i brishtë është një shënim i ndryshimeve dramatike që po ndikojnë planetin tonë. Me më shumë se 230 fotografi, libri dokumenton efektet e sistemeve klimatike dhe forcave të natyrës në botën tone, së bashku me imazhe mbresëlënëse që tregojnë ndikimin e tyre.