Plani i burrit me gruan në Prishtinë – e qesin në haraç të dashurin për shkak se e “la shtatzënë”

Plani i burrit me gruan në Prishtinë – e qesin në haraç të dashurin për shkak se e “la shtatzënë”

Dy të dyshuar Shqiptar, një mashkull dhe një femër janë arrestuar pasi që të njëjtit në bashkëpunim e kanë detyruar viktimën mashkull K/Shqiptar që t’ua japë 6 qind e 80 euro.

Sipas policisë, parat janë marrur nën pretekstin se e dyshuara e lartcekur ishte shtatzënë, pasi që viktima ishte në lidhje me të.

Sipas policisë të dyshuarit gjatë intervistimit e kanë pranuar se ishin koordinuar për një veprim të tillë.

Me vendim të prokurorit kujdestar të dyshuarve u është caktuar masa e ndalimit policor për 48 orë.