Platini po përgatit hakmarrjen

Platini po përgatit hakmarrjen

Katër vite pezullim nga çdo funksion në botën e futbollit dhe skandalet e njëpasnjëshme që dolën në skenë që pas largimit të Michel Platini nga UEFA, duket se nuk kanë bërë punën e vet. më shumë në Insporti.com