Plus 9 rastet të reja me COVID-19 nga Ferizaj – kjo komunë prinë me numrin e të prekurve

Plus 9 rastet të reja me COVID-19 nga Ferizaj – kjo komunë prinë me numrin e të prekurve

90 ka shkuar numri i të prekurve me COVID-19 në Komunën e Ferizajt, shkruan Insajderi. 

Nga Instituti Kombëtar kanë konfirmuar sonte edhe për 9 raste të reja nga kjo komunë, e cila momentalisht prinë me numrin e të infektuarve.

“Komuna e Ferizajit (sipas vendbanimit: Ferizaj shtatë (7) raste, raste dhe Kosinë dy (2)”, thuhet në njoftimin e IKShPK-së.

Për sqarim: Nga IKSHPK, fillimisht u raportuar për 12 raste nga Ferizaj,  ndërkohë u përmirësua gabimi dhe në njoftimin e ri të publikuar në Facebook shkruan se janë 9 raste nga Ferizaj, krejt kjo pas reagimit të Komunës së Ferizajt.

Lexo edhe:

Plus 51 raste me koronavirus në Kosovë