Policët dënojnë adoleshentët duke ua rruar vetullat

Policët dënojnë adoleshentët duke ua rruar vetullat

Dy adoleshentë u ishin prerë vetullat nga oficerët e policisë si dënim për një mashtrim të pretenduar të tarifave të parkimit.

Pamjet video tregojnë se dy djemve u janë hequr vetullat me një brisk pasi ata thuhet se pranuan të zhvatnin para nga shoferët në Indonezi.

Dyshja thuhet se kanë porositur akuza nga turistët në një rrugë me pamje nga Plazhi Losari në provincën Sulaëesi Jugore më 31 tetor.

Dhe kur policia u përfshi, në vend që t’i çonte në një stacion policie, ata vendosën t’u jepnin djemve një mësim të çuditshëm.

Një turist kishte thirrur policinë pasi refuzoi kërkesat e adoleshentëve, të cilët thuhet se gjithashtu e kishin kërcënuar atë.

Zyrtarët përfundimisht gjetën fajtorët e dyshuar dhe ata raportohet se kanë pranuar mashtrimin dhe kanë kërkuar falje para makinës.

Iman Hud, shefi i rendit publik në Makassar, tha se ndëshkimi supozohej t’i “shkurajonte” ata nga shkeljet e mëtejshme./Insajderi.com

Mirror