Polici kërcënohet me vrasje

Polici kërcënohet me vrasje

Një zyrtar policor në fshatin Brezne të Dragashit, raportuar se është kanosur me vrasje përmes telefonit nga një i dyshuar.

I dyshuari është intervistuar nga policia dhe i njëjti ishte në gjendje të dehur dhe nuk pranon se ka bërë një kanosje të tillë.

Me urdhër të prokurorit i dyshuari është liruar në procedurë të rregullt.