Urinoi kryeministrinë, arrestohet nga policia

Urinoi kryeministrinë, arrestohet nga policia

Policia ka arrestuar këtë të mërkurë njërin ndër qytetarët që morën pjesë në protestën e ditës së shtunë pasdite.

Fjala është për protestuesin i cili u bën viral në media e rrjetet sociale pas aktit të tij të urinimit në kryeministri. Policia e ka identifikuar dhe shoqëruar shkodranin e quajtur Florian Marku.