Policia do ta intervistoj pas pak Flora Brovinën për publikimin e fotografisë

Policia do ta intervistoj pas pak Flora Brovinën për publikimin e fotografisë

Deputetja e PDK-së, Flora Brovina pas pak do të shkojë në polici për të dhënë dëshmi lidhur me rastin e djeshëm të publikimit të një fotografie ku pretendohej sipas saj se tre ushtarë serbë po dhunonin një grua shqiptare.

Brovina është e ftuar për këtë rast që të jap dëshminë e saj mbi vërtetësinë e fotografisë.

Edhe Prokurorja Drita Hajdari e ka ftuar Brovinën për të dhënë informacione për viktimën të cilën ajo pretendon se e njeh dhe se është gjallë.