Policia hollandeze bën thirrje për të ndalur “gjuetinë e pedofilëve”

Policia hollandeze bën thirrje për të ndalur “gjuetinë e pedofilëve”

Një shef i policisë hollandeze ka bërë thirrje për t’i dhënë fund “gjuetisë së pedofilëve” pasi një mësues në pension 73-vjeçar u rrah nga adoleshentët dhe vdiq nga plagët e tij.

Oscar Dros tha se ekzistonte rreziku që më shumë njerëz mund të vdisnin dhe ai bëri thirrje që drejtësia t’u lihej autoriteteve.

Burri nga qyteti lindor i Arnhem u josh për të pasur kontakte seksuale me një të mitur ndërsa ishte në një dhomë bisedash homoseksualësh.

Autoritetet thanë se ai ishte në dijeni se djali ishte i mitur. Por nuk kishte asnjë provë të kontaktit seksual të kaluar me të mitur.

Sulmi në Arnhem është i fundit në një seri prej 250 incidentesh që përfshijnë të ashtuquajturit “gjahtarë të pedofilëve” në Hollandë, thonë raportet./Insajderi.com

BBC News