Policia për vrasjen e Valbona Nrecajt: Viktima nuk kishte kërkuar mbrojtje

10.08.2018 11:47
Policia për vrasjen e Valbona Nrecajt: Viktima nuk kishte kërkuar mbrojtje

Ka filluar konferenca e Policisë se Kosovës lidhur me rastin tragjik të vrasjes së dyfishtë në komunën e Gjakovës.

Nënkoloneli Ahmet Hasi nga rajoni i Gjakovës ka thënë se në ditën kritike ka ardhur e ndjera së bashku me dy vëllezërit e saj se ka pranuar disa mesazhe kërcënuese nga i dyshuari.

Pas kësaj, policia ka filluar që kërkojë në shtëpi të tij, por nuk e ka gjetur. E ka kontaktuar edhe përmes telefonit, por pa sukses.

Në ditën kritike, nuk është kërkuar urdhër-mbrojtje nga viktima, por prapë policia i ka vazhduar kërkimet, raporton Koha Ditore.

Lidhur me këtë rast Inspektorati Policor ka filluar hetimet, për neglizhencë dhe moskryerje të detyrës.