Politikania spanjolle kapet duke vjedhë në shitore

Politikania spanjolle kapet duke vjedhë në shitore

Shefja e rajonit të Madridit Cristina Cifuentes ka dhënë dorëheqje  pas pretendimeve sa e ka falsifikuar magjistraturën e vet dhe se është zënë në flagrancë duke vjedhur në një shitore në vitin 2011.

Në xhirim shihet se si ajo e zbrazë çantën e saj para punëtorit të sigurimit në një shitore lokale sepse ishte akuzuar se ka vjedhur një  krem kundër rrudhave.

Para se kishte dhënë dorëheqje, ajo kishte deklaruar se marrja e kremit, i cili kushton rreth 40 euro ishte “një gabim i padëshiruar”./Insajderi.com.