“Populli amerikan dhe SHBA janë frymëzim për ne shqiptarët”

“Populli amerikan dhe SHBA janë frymëzim për ne shqiptarët”

Sot më 4 korrik, Amerika po feston ditën e saj të pavarësisë.

Me këtë rast, Sabri Fejzullahu shfrytëzoi llogarinë e tij në Instagram, për të uruar popullin amerikan, dhe SHBA-në.

Përveç se uron që Zoti të bekojë Amerikën, këngëtari thotë se populli amerikan janë frymëzim për shqiptarët.

Populli Amerikan dhe SHBA jan frymzime per ne Shqiptaret.Nga zemra Urime 4 Korrikun. Zoti e bekofte Ameriken .Zoti e bekofte Popullin Amerikan”, janë fjalët e këngëtarit, në postimin e tij në Instagram. /Insajderi.com