Portieri legjendar turk në gjendje të rëndë, e infektoi bashkëshortja

Portieri legjendar turk në gjendje të rëndë, e infektoi bashkëshortja

Gjeneratat më të vjetra e njohin për karizmën e tij dhe bistekun e flokëve.

Rustu Recber, portieri legjendar turk është diagnostifikuar me koronavirus, ku tashmë është mësuar se bashkëshortja e tij, Ilis e ka infektuar, më shumë në Insporti.com.